Mer om oss

Airfryer-guiden.se är en webbplats som ägnar sig åt att testa och jämföra de bästa airfryers som finns på marknaden. Vi har en erfaren och kunnig redaktion som har lång erfarenhet av att använda och recensera dessa populära köksapparater.

Vi tester allt från billiga enkla modeller till de mest avancerade och dyra alternativen. Vi fokuserar på att ge en objektiv och ärlig bedömning av varje produkt, och vi ger läsarna detaljerade recensioner som ger dem en bra förståelse för för- och nackdelar med varje airfryer.

Vi jämför också olika modeller mot varandra, så att läsarna kan se hur de står sig mot varandra i fråga om prestanda, funktioner och pris. Detta gör det lättare för läsarna att välja rätt airfryer för deras behov.

Vi uppdaterar också vår webbplats regelbundet med nya tester och recensioner, så att läsarna alltid har tillgång till de senaste och mest relevanta produktinformationen.

Så om du är på jakt efter en airfryer och vill veta vilken som är bäst för dig, besök Airfryer-guiden.se för att få all information du behöver för att göra ett välinformerat köp.

Så testar vi bästa Airfryer

Hur hittar man den bästa varmluftsfritösen? Hur gjorde vi egentligen?

Det har gjorts flertalet verkliga test av de modeller som finns på marknaden. Vad vi gjorde var att vi gick igenom alla dessa tester en och en.

Vi har lusläst varje protokoll för att utröna vilken airfryer som är bäst.

När vi samlat resultat från samtliga tester summerade vi allt i ett stort Excelark för att kunna filtrera bort vissa modeller som av en eller annan anledning inte matchade våra kriterier.

De som går vidare till nästa steg i vårt bäst i test får sedan en djupare granskning av omdömen från en rad olika källor däribland våra egna testare. I slutändan är det ofta en balansgång där vi fått väga många kriterier mot varandra.

När all data är sammanställd så väljer vi ut de som ser bäst ut för de olika kategorier vi har valt att jobba med. När det gäller airfryers så har huvuddelbetygen handlat mest om funktioner, pris, kvalitet och rengöring.

Så tjänar vi pengar

Airfryer-guiden.se är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt en airfryer hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din produkt. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen. Ibland gör vi även deals med butikerna så att ni som går via vår sida även kan få en extra rabatt.

Är vi då inte beroende av dessa samarbetspartners och därmed partiska? Nej, inte alls. För det första grundar vi våra tips på olika oberoende tester som redan gjorts. För det andra har varje återförsäljare mängder med . Det är bara upp till oss välja exakt vilken vi ska rekommendera.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Författare och expert

Lukas Karlsson är huvudförfattare och expert hos airfryer-guiden.se. Så här beskriver Lukas sig själv:

Jag har många års erfarenhet av branschen och har testat och recenserat ett stort antal hushållsapparater, inklusive airfryers. Jag är passionerad för matlagning och hittar stor glädje i att dela mina erfarenheter och kunskaper med andra.

Jag började min resa med airfryers för många år sedan, då jag var på jakt efter ett hälsosammare sätt att laga friterad mat. Jag var imponerad av hur enkla airfryers var att använda och hur mycket fett de sparade jämfört med traditionella fritöser. Sedan dess har jag testat och recenserat ett stort antal airfryers och har skrivit om mina erfarenheter på min blogg.

Som expert på hushållsapparater, matlagning och skribent på Airfryer-guiden.se, jag erbjuder mina läsare det senaste inom teknik och matlagning.

Tack för att du besöker vår sida och jag hoppas att du hittar bra tips i mina artiklar och recensioner. Om du har några frågor eller förslag, tveka inte att kontakta mig. Jag skulle vara mer än glad att hjälpa till och svara på dina frågor.

Jag ser verkligen fram emot att få dela min kunskap och erfarenheter med dig och hjälpa dig att hitta den perfekta airfryern för dina behov. Tack för att du stödjer min blogg och jag hoppas att du fortsätter att följa mig på min resa i matlagning och hushållsapparater världen.

Vänliga hälsningar, Lukas Karlsson Airfryer-guiden.se

Chefredaktör och faktakontrollant är Andreas Börjesson som har lång erfarenhet av affiliate verksamhet, ledarskap och att bygga webbplatser.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget North Edge Media AB

Organisationsnummer 559341-1563

Säte i Sölvesborg